دفعهی بعد که مهمان کاهش پینگ با تکههای برشته شدید
در مورد خوردن کامل کمی بیشتر فکر کنید، چرا که تصور
عموم خوردن قسمتهایی سوختهی غذا را سرطانزا میداند.
ولی دلیل آن چیست؟به هنگام پخت غذا در دمای بالا یک ترکیب
شیمیایی به اسم آکریلامید تولید میشود. اگرچه این ترکیب
در مقیاس صنعتی مادهای سمی و سرطانزا به حساب میآید،
اما در مورد مواد کاهش پینگ آن با بروز سرطان در انسان پیدا
نشده است.
داستان پیدا کردن جنبههای منفی کاهش پینگ دچار یک مریضی عجیب شدند.
این گاوها با انجام حرکتهای غیرقابل کنترل، تخریب ساختمانها و در انتها مرگ،
توجه مسئولان تونل را به خودد جلب کردند. بعد از انجام تحقیقات فراوان
در این زمینه، محققان فهمیدند که گاوها از آب آلودهی منطقه تغذیه کرده بودند؛
آب منطقه درصد بالایی از آکریلامید را در خود داشت.
مهندسان برای انجام کارهای عمرانی از کاهش پینگ استفاده از پلیمرها در ساختوساز مقداری
از آکریلامید وارد آب منطقه شده بود. بعد از این اتفاق محققان کارگران مجموعه را برای
سنجش میزان آکریلامید خون آزمایش کردند. از طرفی دیگر با تشکیل یک گروه کنترل
با اعضایی که در معرض مواد شیمیایی نبودند به آزمایشات خود بعد علمی دادند.
نکتهی جالب توجه میزان بالای آکریلامید خون در هر دو گروه مورد آزمایش بود.
محققان در ابتدا فکر کاهش پینگ با این حال قهوه هم میزان بالایی از آکریلامید در خود دارد. در قدم بعد دانشمندان متوجه شدند که این ترکیبب شیمیایی بیشتر در مواد غذایی با کربوهیدرات بالا و غذاهایی مثل سرخکردنیها یا کبابها یافت میشوند. اما بیشتر غذاهای بشر از اول تاریخ به همین شکل بوده است؛ بنابراین زمان زیادی از مصرف این ماده میگذرد.
آکریلامید در غذاهای آبپز، بخارپز یا خام پیدا نمیشود. همچنین گوشت قرمز یا گوشت سفید در حالت نیمپز با احتمال خیلی کمتری این ترکیب شیمیایی را دارند. بنابراین مادهی غذایی برچسب ارگانیک داشته یا نداشته باشد هیچ ارتباطی با میزان کاهش پینگ موجود در آن
کلمات کلیدی: سرویس کاهش پینگ,خرید اکانت کاهش پینگ,تبدیل اینترانت به اینترنت,خرید سرویس کاهش پینگ,سرویس پایین آوردن پینگ تایم,خرید سرویس کاهش دهنده پینگ